How to Upload - Come caricare

🇺🇸 This forum ONLY contains issues related to the Wireless Upload
🇮🇹 Questo forum contiene SOLO problematiche relative all'Upload Wireless
User avatar
simone
Site Admin
Posts: 1686
Joined: Fri Feb 10, 2017 12:21 am
Location: Lucca
Contact:

How to Upload - Come caricare

Post by simone » Tue Feb 14, 2017 6:40 pm

🇺🇸 There are 2 ways:
🇮🇹 Ci sono 2 modi:

1) 🇺🇸 At the end of the ride, by pressing PRO and SET
1) 🇮🇹 Alla fine della corsa premendo PRO e SET


youtu.be/_5ukdmR5Poc

2) 🇺🇸 From the history (shortcut MODE and PRO o from main menu)
2) 🇮🇹 Dallo storico (scorciatoia MODE e PRO o dal menu principale)


youtu.be/VUufxoUo1a4
Ing. Simone Stilli
Responsabile SRM Italia - Software Developer

Image

Image

rmc_goorden
Posts: 3
Joined: Mon Feb 13, 2017 12:14 pm

Re: How to Upload - Come caricare

Post by rmc_goorden » Tue Feb 14, 2017 7:08 pm

Hi, I uploaded a screenshot. I had email, Strava and Trainingpeaks configured. Of course ;) it only uploaded to Email. And within a second or 30 I had the screenshot in my hotmail

User avatar
simone
Site Admin
Posts: 1686
Joined: Fri Feb 10, 2017 12:21 am
Location: Lucca
Contact:

Re: How to Upload - Come caricare

Post by simone » Tue Feb 14, 2017 7:11 pm

rmc_goorden wrote:
Tue Feb 14, 2017 7:08 pm
Hi, I uploaded a screenshot. I had email, Strava and Trainingpeaks configured. Of course ;) it only uploaded to Email. And within a second or 30 I had the screenshot in my hotmail
I would say I like this :D
Ing. Simone Stilli
Responsabile SRM Italia - Software Developer

Image

Image

eduriz
Posts: 55
Joined: Mon Feb 13, 2017 10:01 am

Re: How to Upload - Come caricare

Post by eduriz » Thu Feb 16, 2017 3:29 pm

simone wrote:
Tue Feb 14, 2017 7:11 pm
rmc_goorden wrote:
Tue Feb 14, 2017 7:08 pm
Hi, I uploaded a screenshot. I had email, Strava and Trainingpeaks configured. Of course ;) it only uploaded to Email. And within a second or 30 I had the screenshot in my hotmail
I would say I like this :D
Tested within the last day´s no problems with upload to strava and email. My be the a suggestion i have found, after pushing PRO+SET in the first dialog the text content is (in Italian) "VOI AZZERARE LA REGISTEAZIONE CORRENTE?" should it not be sorry it is always my opinion "VOI SALVARE LA USCITA CORRENTE?" i have to test it in german and english but think there is a same it is a bit confusing

User avatar
simone
Site Admin
Posts: 1686
Joined: Fri Feb 10, 2017 12:21 am
Location: Lucca
Contact:

Re: How to Upload - Come caricare

Post by simone » Thu Feb 16, 2017 3:37 pm

eduriz wrote:
Thu Feb 16, 2017 3:29 pm
simone wrote:
Tue Feb 14, 2017 7:11 pm
rmc_goorden wrote:
Tue Feb 14, 2017 7:08 pm
Hi, I uploaded a screenshot. I had email, Strava and Trainingpeaks configured. Of course ;) it only uploaded to Email. And within a second or 30 I had the screenshot in my hotmail
I would say I like this :D
Tested within the last day´s no problems with upload to strava and email. My be the a suggestion i have found, after pushing PRO+SET in the first dialog the text content is (in Italian) "VOI AZZERARE LA REGISTEAZIONE CORRENTE?" should it not be sorry it is always my opinion "VOI SALVARE LA USCITA CORRENTE?" i have to test it in german and english but think there is a same it is a bit confusing
Good, thanks for the suggestions! We will think about but makes sense.
Ing. Simone Stilli
Responsabile SRM Italia - Software Developer

Image

Image

Cancellara Emulator
Posts: 40
Joined: Mon Feb 13, 2017 10:12 pm

Re: How to Upload - Come caricare

Post by Cancellara Emulator » Sat Feb 18, 2017 4:49 pm

Configurato tutto come da istruzioni, ma non carica nulla! Lo schermo visualizza la scritta "Caricamento Wi-Fi" senza alcun'altra indicazione. Non succede nulla e poi torna in sleep mode.

User avatar
simone
Site Admin
Posts: 1686
Joined: Fri Feb 10, 2017 12:21 am
Location: Lucca
Contact:

Re: How to Upload - Come caricare

Post by simone » Sat Feb 18, 2017 4:59 pm

Cancellara Emulator wrote:
Sat Feb 18, 2017 4:49 pm
Configurato tutto come da istruzioni, ma non carica nulla! Lo schermo visualizza la scritta "Caricamento Wi-Fi" senza alcun'altra indicazione. Non succede nulla e poi torna in sleep mode.
Che messaggi ti da il PC8? dovrebbe iniziare con la ricerca delle reti wireless, poi ti dice che ne ha trovata una ecc ecc
Ing. Simone Stilli
Responsabile SRM Italia - Software Developer

Image

Image

Cancellara Emulator
Posts: 40
Joined: Mon Feb 13, 2017 10:12 pm

Re: How to Upload - Come caricare

Post by Cancellara Emulator » Sat Feb 18, 2017 5:12 pm

Chiede se azzerare l'attività, quindi se caricare l'attività corrente, poi cerca le rete Wi-Fi, poi scrive "connessione al server" e quindi "Caricamento Wi-Fi". Da qui in poi non succede più nulla

User avatar
simone
Site Admin
Posts: 1686
Joined: Fri Feb 10, 2017 12:21 am
Location: Lucca
Contact:

Re: How to Upload - Come caricare

Post by simone » Sat Feb 18, 2017 5:20 pm

Cancellara Emulator wrote:
Sat Feb 18, 2017 5:12 pm
Chiede se azzerare l'attività, quindi se caricare l'attività corrente, poi cerca le rete Wi-Fi, poi scrive "connessione al server" e quindi "Caricamento Wi-Fi". Da qui in poi non succede più nulla
mi puoi mandare il tuo file settings a beta@srm.de (basta che esporti dettagli dal DevicaAgent) almeno lo provo.
Ing. Simone Stilli
Responsabile SRM Italia - Software Developer

Image

Image

Cancellara Emulator
Posts: 40
Joined: Mon Feb 13, 2017 10:12 pm

Re: How to Upload - Come caricare

Post by Cancellara Emulator » Sat Feb 18, 2017 5:24 pm

dove trovo i dettagli?

Post Reply